Färdigpusslat!


Visby har gjort ännu en värvning av hög klass när det nu står klart att den 27-årige keepern Peter Nothén har signat för ett år. Peterhar gjort framträdanden i klubbar som Aik, Fornudden, Värmdö och nu senast så hjälpte han Tyresö/Trollbäcken till deras avancemang till division ett! Visby lyckades locka hit honom i hård konkurrens och han har nu skrivit ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut och detta gör att sportchefen Per Viberg njuter, - Peter är en av seriens främsta målvakter. Att ha tillgång till hans tjänster den kommande säsongen ökar vår slagkraft.

I och med "Notans" sign så ser nu lagbygget klart ut. Man har införskaffat 5 stycken riktigt bra spelare och varje lagdel är nu förstärkt!


image21
Namn: Peter Nothén

Född: 1980

Längd: 181 cm

Vikt: 70 kg


Civilstånd: Singel


Yrke: Målare


Moderklubb: Värmdö IBK


Övriga klubbar: IFK Täby
, Djurgårdens IF,
Fornudden IB
, AIK och Tyresö Trollbäcken IBK



Första provet för Visby är den 18 augusti, då just Tyresö/Trollbäcken gästar oss! Matchen kommer dessvärre (ur publiksynpunkt) att spelas i IBC, så det kommer inte finnas så mycket rum för publik, men vi får pressa in oss så gott det går!!


/mt

Hammarby rustar för återtåg!


Johan Davidsson
, 35, är klar för Hammarby och flera toppspelare är på väg. - Inom kort kan det komma att presenteras flera toppförvärv hos oss, säger Hammarbys starke man Jan Nodén.

Johan Davidsson har vunnit SM-guld och VM-guld och är en av Sveriges mest meriterade backar genom tiderna.

- Skulle vara kul att ta upp Hammarby i elitserien, säger veteranen Davidsson.

Även förra säsongens starka nyförvärv från Umeå, David Schäfer, är klar för en fortsättning i klubben trots uppvaktning från andra klubbar.

(taget ifrån innebandynytt.se)



I och med detta så blir ju tvåan ännu ett snäpp mer intressant, vilket man i och för sig alltid får räkna med när man har o göra med stockholmslag och avdankade spelare, allt kan hända.


/mt